Klantensysteem Home > Kennisbank > Hosting > Kan ik het domein laten hosten bij een andere provider?

Kan ik het domein laten hosten bij een andere provider?

Ja. Bij registratie is We Are Online Internet provider van uw domein. U bent echter vrij om het domein bij een andere provider te laten hosten. U kunt het domein dan laten forwarden naar het IP nummer van uw hostingaccount of naar de betreffende URL.