Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Email versturen lukt niet, wat nu (Chello/UPC)?

Email versturen lukt niet, wat nu (Chello/UPC)?

Ik maak gebruik van Chello kabel internet. Authenticatie is ok. Tot een aantal dagen geleden kon ik gewoon emails versuren, maar nu dus niet meer. Het is net of de mails er gewoon niet doorkomen. Email ontvangen is geen probleem. Bij verzenden wordt contact gemaakt met de server en er wordt aangegeven dat er is ingelogd.

U kunt controleren wat de uitgaande emailserver port is in uw emailprogramma? Standaard is dit poort 25, echter blocked Chello deze poort. Indien u de mogelijkheid heeft om de poort 25 te veranderen naar 6565, dan zou het weer moet en werken.