Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Wat is een Default Adres en wat kan ik daarmee doen?

Wat is een Default Adres en wat kan ik daarmee doen?

Stap 1: Login op uw cPanel account.

Stap 2: Klik op de optie Mail

Stap 3: Klik op Default Adresss

Stap 4: Klik op Set Default Adress

Stap 5: Vul het gewenste emailadres in waar alle email naar toe dient te gaan die niet terrecht kan bij de ingestelde email accounts. Het Default Adress werkt dus als een soort opvangbak waar alles email naar toegaat die nergens terrecht kan. Op deze manier ontgaat u geen enkele mail.